Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Προκήρυξη για την εισαγωγή φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομικής 2014-2015

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Προκήρυξη για την εισαγωγή φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής 2014-2015

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προκήρυξε την εισαγωγή 125 σπουδαστών στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Οι κατευθύνσεις σπουδών και οι εισακτέοι καθορίσθηκαν ως εξής:
  1. Κατεύθυνση Ιδιωτικού Δικαίου (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και  5 δικαστικοί λειτουργοί χωρίς εξετάσεις).
  2. Κατεύθυνση Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί χωρίς εξετάσεις).
  3. Κατεύθυνση Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί χωρίς εξετάσεις)
  4. Κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί και λειτουργοί του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους χωρίς εξετάσεις).
  5. Κατεύθυνση Διεθνών Σπουδών (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί και διπλωματικοί υπάλληλοι, χωρίς εξετάσεις):


Οι υποψήφιοι, πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση (σε έντυπο που θα τους χορηγείται από τη Γραμματεία του Προγράμματος), στο διάστημα από 15/9/2014 έως και 30/9/2014, μαζί με τα ακόλουθα δικαιολογητικά. (ι). Σύντομο βιογραφικό σημείωμα, (ιι). Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου, (ιιι). Αναλυτική Βαθμολογία, (ιν). Τίτλους σπουδών ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής) και (ν). Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στους χώρους διδασκαλίας και εξετάσεων του Τμήματος Νομικής εντός του μηνός Οκτωβρίου (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων ). Εξεταστέα ύλη είναι όλη η ύλη η οποία αποτελεί περιεχόμενο του κάθε εξεταστέου μαθήματος, εκτός εάν με ανακοίνωση των οικείων Τομέων ορισθεί διαφορετικά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Νομικής (τηλ.2531039897, 39898, 39892).
Αναλυτική ενημέρωση από τα παραπάνω συνημμένα αρχεία με τη προκήρυξη της απόφασης εισαγωγής και την αίτηση που πρέπει να υποβληθεί.
πηγή : dsa

Σχόλια