ο "ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ( helleniclawyer) ξεπέρασε τις 500.000 επισκέψεις/αναγνώσεις.

ο "ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ( helleniclawyer) ξεπέρασε τις 500.000 επισκέψεις/αναγνώσεις.
Αγαπητοί μου συνάδελφοι και αναγνώστες του ιστολογίου,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως ο «"ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ( helleniclawyer)!» ξεπέρασε τις 500.000 επισκέψεις/αναγνώσεις!
Ήδη έχει φτάσει τις :

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline 619,692

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο ιστολόγιο και το κρατάτε σε περίοπτη θέση, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. 

Κατάφερε ο "Έλληνας Δικηγόρος" να κρατηθεί παγκόσμια στην θέση:
αλλά και στην Ελλάδα Greece Flag 6,785 , αυτό ήταν άθλος αυτό για εμένα, διότι ένα Δικηγορικό - Νομικό ιστολόγιο δεν είναι και από τις πρώτες προτιμήσεις των αναγνωστών.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει τα άρθρα και οι αναρτήσεις είναι στην πλειοψηφία τους μοναδικά και πάντα τα πιο σημαντικά. Αυτό καθιστά το περιεχόμενο μοναδικό και όχι ένα κακέκτυπο αντιγραφής άλλων ιστοσελίδων και ιστολογίων.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες αλλά και συναδέλφους που έχουν αποστείλει τα άρθρα τους και κοσμούν το ιστολόγιο. Αυτό είναι που μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα, για να συνεχίσω να υποστηρίζω το ιστολόγιο, είναι το μέσο, το βήμα για να φιλοξενώ σκέψεις και αναλύσεις των συναδέλφων μου.

Το να ανεβάζω μόνο δικά μου άρθρα δεν είναι ο αυτοσκοπός αυτού του ιστολογίου, ούτε να αντιγράφω ότι βρω στο διαδίκτυο, αλλά ήθελα να είναι ένα βήμα για όλους τους συναδέλφους δικηγόρους. 
Καλές οι δικηγορικές ομάδες που έχω φτιάξει αλλά κλειστές, μόνο για δικηγόρους, ενώ το ιστολόγιο είναι η εξωτερίκευση μας προς την κοινωνία και αφήνει για πάντα τα ίχνη μας στο διαδίκτυο. 
* στη σημείο αυτό να πω, γιατί με ρωτούν πολλοί, ότι η σύνταξη και οι λέξεις που χρησιμοποιώ είναι σε τέτοια μορφή ώστε να μπορεί να γίνει καλή μετάφραση, τονίζω εδώ ότι οι αναγνώστες του ιστολογίου είναι από όλο τον κόσμο και κάνουν αυτόματη μετάφραση με την google, οπότε προσπαθώ να γράφω έτσι ώστε όταν το μεταφράζουν, να βγαίνει νόημα. Ω ναι, αρκετά δύσκολο όλο αυτό.

Σας ευχαριστώο "ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ( helleniclawyer) ξεπέρασε τις 500.000 επισκέψεις/αναγνώσεις.
Ντερέκης Πέτρος
Δικηγόρος Πατρών
23-07-2016


Σχόλια