Η εφαρμογή για κινητά της Νομικής Βιβλιοθήκης. Ένας ηλεκτρονικός πολυκώδικας ανά πάσα στιγμή μαζί μας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω την εφαρμογή που έχω κατεβάσει και αγοράσει από την Νομική Βιβλιοθήκη  :

Πριν ένα χρόνο μου παρουσίασαν από την Νομική Βιβλιοθήκη την εφαρμογή αυτή, διότι ήθελα  ανά πάσα στιγμή μαζί μου τον πολυκώδικα. 
Ήθελα είτε βρίσκομαι γραφείο, είτε δικαστήριο, είτε έξω και ήθελα πρόσβαση σε κάποιον κώδικα να μπορώ να τον έχω στο κινητό. Να τον έχω στο κινητό ή στο τάμπλετ μου ώστε να έχω πρόσβαση άμεση και σε ενεστώτα χρόνο. 
Τι εννοώ σε ενεστώτα χρόνο? Δηλαδή η εφαρμογή αυτή να έχει τους κώδικες στο κινητό μου ή στο τάμπλετ χωρίς να χρειάζομαι σύνδεση στο διαδίκτυο. 
Η εφαρμογή αυτή έχει το πλεονέκτημα να εγκαθίσταται στο κινητό ή στο τάμπλετ και να αποθηκεύει τους κώδικες σε αυτό ή στην κάρτα μνήμης και με απίστευτο interface, ήτοι σχεδιασμό, ώστε η αναζήτηση να είναι πανεύκολη και άμεση, όταν αναζητώ νόμους και άρθρα.

Επιπλέον εάν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχω συνδρομή επιπλέον, έχω πρόσβαση σε νομολογία κατ' άρθρον από την βάση δεδομένων της Νομικής βιβλιοθήκης σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δοκίμασα την εφαρμογή έναν χρόνο ακριβώς για να καταλήξω να την προτείνω και να την παρουσιάσω με αυτό το άρθρο. Σήμερα ανανέωσα και την ετήσια συνδρομή μου, περίπου 30 ευρώ, διότι έχει γίνει αναπόσπαστο πλέον εργαλείο  για εμένα. 


  • Η επικαιροποίηση των Νομοθετημάτων γίνεται αυτόματα μόλις συνδεθείς στο διαδίκτυο και επιλέξεις τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις. 
  • Η εφαρμογή αυτή έχει κατέβει από δικηγόρους και σε όσους την επιθυμούν ή την πήραν δοκιμαστικά μαζί με τον πολυκώδικα

 χιλιάδες φορές.

Για να την δείτε πριν την αγοράσετε δείτε ένα μικρό βίντεο παρουσίασης που έφτιαξα με το κινητό μου :

 που όπως σας είπα την έχω εγκαταστήσει εδώ και ένα χρόνο, αν σας αρέσει μπορείτε να την αγοράσετε είτε από τα καταστήματα της Νομικής Βιβλιοθήκης, είτε από το διαδίκτυο εδώ : 4kodikes

Εάν δείτε στο βίντεο δεν είναι απλά με 4 Κώδικες αλλά με πολλούς χρήσιμους ακόμα.
Η τιμή της εφαρμογής είναι 29,99€.

Σχόλια