Adblocker – πως να αποφύγουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο κινητό και tablet | (android version)

Πλοήγηση στο διαδίκτυο με το κινητό μας ή με tablet.
Adblocker – πως να αποφύγουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο κινητό και tablet | (android version)


Τα έξυπνα κινητά έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, έχουν υποκαταστήσει τους υπολογιστές κατά 45-50%.

Τα tablets ομοίως έχουν εξελιχθεί και είναι πολλοί οι χρήστες που επιλέγουν αυτά, για την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.


Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω τι μπορούμε να κάνουμε, για να

αποφύγουμε τις ενοχλητικές διαφημίσεις, όταν κάνουμε περιήγηση στο διαδίκτυο σε κινητά και tablets με λογισμικό android.  Οι περιηγητές ιστού (browsers) που έχουν εγκατεστημένα τα κινητά μας όταν τα αγοράζουμε, έχουν επιλέγει από την εκάστοτε εταιρία παραγωγής του κινητού μας. Στα τελευταία μοντέλα είναι ο chrome ή κάποιος άλλος stock.


  Συνήθως στην πορεία κατεβάζουμε και άλλους όπως η opera, cm browser, κλπ.


  Αυτοί είναι μεν καλοί περιηγητές, έχουν πολλές επιλογές και ανάλογα τι κινητό έχουμε είναι γρήγοροι, αλλά δεν προσφέρουν επιλογές ώστε να μην βλέπουμε διαφημίσεις, όταν κάνουμε μια περιήγηση στο διαδίκτυο.  Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν έχουν αυτή την επιλογή, η απάντηση είναι δύσκολη, με σιγουριά δεν μπορώ να απαντήσω. Ως blogger όμως μπορώ να πω, ότι αν εγώ από το ιστολόγιο μου έβγαζα χρήματα από διαφημίσεις που θα φιλοξενούσα, δεν θα ήθελα να υπάρχουν browsers που θα τις μπλοκάρουν.


  Τώρα τι υπάρχει και ποιος ο τρόπος για να αποφύγουμε τις διαφημίσεις;
Να τονίσω εδώ, ότι σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο γιατί τελευταία έχω απελπιστεί με κάποιες διαφημίσεις (προσφάτως αναγκάστηκα να κάνω hard reset σε κινητό) διότι πετάγονται απροειδοποίητα και μου μπλοκάρουν τον browser, αλλά και κάνουν ζημιά στο κινητό ή τάμπλετ, μάλιστα με απαράδεκτο τρόπο πιέζουν να πατήσω OK σε απροσδιόριστο και άγνωστο δήθεν λογισμικό, που θα μου καθαρίσει το κινητό.


  Αυτά που μελέτησα και ανακάλυψα είναι ότι στο επίσημο play store της google, (είναι η επίσημη εφαρμογή που κατεβάζουμε και αναβαθμίζουμε τις εφαρμογές των κινητών και tablets μας), υπάρχουν εφαρμογές για περιηγητές - broswers που μπορούν να μπλοκάρουν τις διαφημίσεις, με πολύ γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Είχα δοκιμάσει κατά καιρούς και πριν χρόνια πάρα πολλούς, αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος, προφανώς εξελίχθησαν οι εφαρμογές και δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.


  Δοκίμασα αρκετούς, κατέληξα σε δυο, αλλά αυτό αφορά εμένα και την δική μου συσκευή ( Vodafone smart ultra 6 ) το λέω γιατί ανάλογα με τις δυνατότητες των κινητών σας, η λειτουργία αυτών των browsers ποικίλει. Εμένα ήσαν αρκετά γρήγοροι, όχι όπως  πχ ο chrome, αλλά η διαφορά ήταν ένα δευτερόλεπτο πάνω-κάτω, μέχρι να φορτώσει την ιστοσελίδα ή το άρθρο που ήθελα να διαβάσω.

1ος ο free adblocker broswer
Γρήγορος, κάνει αυτό που λέει, αργεί λίγο μέχρι να φορτώσει ιστοσελίδα κλπ ώστε να μην φαίνονται οι διαφημίσεις, όχι πολύ, αλλά αν είσαι με δεδομένα κινητού και δεν έχεις ταχύτητα η καθυστέρηση είναι πρόδηλη. 

2ος ο adblock browser for android
Λίγο πιο γρήγορος από τον προηγούμενο, στο δικό μου κινητό φάνηκε πιο εύκολος, τον δοκίμασα και αυτόν σε site με πολλές και δύσκολες διαφημίσεις, ανταποκρίθηκε και μάλιστα πολύ καλά.

  Αυτοί οι δυο μου έκαναν εμένα θετική εντύπωση, έχει και άλλους στο play store να δοκιμάσετε, να δείτε τι ταιριάζει στο κινητό ή στο ταμπλετ σας με λογισμικό android.

 Είναι ένας από τους γρήγορους τρόπους ώστε να αποφύγουμε τις διαφημίσεις, βέβαια αυτό δεν θα χαροποιήσει όσους βγάζουν χρήματα μέσω των ιστοσελίδων και ιστολογίων τους, αλλά μέχρι να βρεθεί τρόπος να τις ελέγξουν, εμείς προέχει να προστατεύσουμε τις συσκευές και την ηρεμία μας.

Σχόλια

 1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  Μεγάλη χαρά μου είναι να έρχομαι μαρτυρά ότι ο κ. Iwaniuk Dariusz με έκανε.Μου ζήτησε δάνειο 6.000 € και χωρίς να σας ψέματα όταν μιλώ, σήμερα το πρωί έλεγξα το λογαριασμό μου και εγώ «διαπίστωσα ότι τα 6.000 € μεταφέρθηκαν πράγματι στο λογαριασμό μου. Είναι αυτή η χαρά που με ενθουσιάζει μαρτυρούσα σήμερα το πρωί αυτού του θαυμάσιου κ. ο οποίος μου επέτρεψε να με βρω χαρά που το είχα χάσει πολύ καιρό ago.So εσείς που έχουν ανάγκη, δεν έψαχναν περαιτέρω, ήρθε σε επαφή μαζί του, εδώ είναι το email του: iwaniukdariusz1234@gmail.com

  WHATSAPP 0022 960 495 638

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή. η εταιρεία μικροχρηματοδοτήσεων έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειστή να δώσει δάνεια σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clark123156@gmail.com , whatsapp αριθμός: +18635356458

  3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σε όλους!
  Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

  Ευχαριστώ
  Ήρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4.   διαφημίσεις αιτούντων δάνειο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. προσφέρω
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επικοινωνήστε μαζί μου για γρήγορο δάνειο χωρίς άγχος μέσω mckellenkins@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πληρεξούσια του εξωτερικού που γίνονται δεκτά στην Ελλάδα.

Αμοιβή Δικηγόρων. Αμοιβή για εξώδικες εργασίες. Χρονοχρέωση.

Εγγύηση Μισθώματος. Επιστροφή εγγύησης ενοικίου, συμψηφισμός. Τι καλύπτει το ποσό που δόθηκε από το μισθωτή ως «εγγύηση»

Εισαγγελική Παραγγελία | Έννομες συνέπειες | Υποδείγματα αιτήσεων

Υπολογισμός προθεσμιών ΤΑΚΤΙΚΗΣ διαδικασιας ( νέος ΚΠολΔ ) ( σε Εxcel ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕ νέο ΚΠολΔ (προτάσεις, αντικρούσεις, ορισμός δικασίμου, κ.λ.π.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Παράνομη επεξεργασία Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Σε ηλεκτρονική μορφή βοήθημα απευθυνόμενο προς τους αλλοδαπούς ενδιαφερομένους να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση.