Η Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω μία παρουσίαση της βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Η ιδέα αυτή μου ήρθε ξαφνικά  το πρωί όταν  έψαχνα για μια υπόθεση μου και σκέφτηκα ότι αυτόν τον υπέροχο και μοναδικό χώρο πρέπει να τον δείξω σε όλους.


Η βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών βρίσκεται στην οδό Φιλοποίμενος 24 λίγα μέτρα πιο κάτω από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών.

Η αίθουσα είναι υπερσύγχρονη και εξοπλισμένη με όλες τις εκδόσεις νομικών βιβλίων όλων των εκδοτικών οίκων.
Κατάλογος εκδόσεων ανά έτος
Η αναζήτηση των βιβλίων ή των νομικών εκδόσεων έχει τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ταλαιπωρείται ο συνάδελφος δικηγόρος στην αναζήτηση.
Σε κάθε ερμάριο στο πάνω μέρος υπάρχει τίτλος, περιγραφή του δικαίου όπως επίσης και στα ράφια είναι τοποθετημένα ανάλογα τα βιβλία για κάθε τομέα του εν λόγω δικαίου.

Ή αίθουσα είναι άνετη και έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να υπάρχει φωτεινότητα και άνεση σε κάθε τομέα δικαίου όπου γίνεται η αναζήτηση.
vivl1vivl6vivl2vivl3vivl5vivl4
Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (WiFi) αλλά και ενσύρματο συνδεμένο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με μεγάλα πολυτελή γραφεία και καρέκλες ώστε η μελέτη να γίνεται άνετα. Η ησυχία που επικρατεί είναι υποδειγματική.
Αν κάποιος συνάδελφος βρεθεί στην Πάτρα ας κάνει μία επίσκεψη να την δει από κοντά.
Βιβλιοθήκη Πάτρα, Φιλοποίμενος 24, β όροφος,
Τηλ 2610 – 225816


φωτογραφίες με κινητό από Ντερέκη Πέτρο 07-10-2015 






Σχόλια