ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Π.Ε.Δ.)



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Για τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων (Π.Ε.Δ.) προς τον Υπουργό Εργασίας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και προς το Ε.Τ.Α.Α, για τη ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ και την αναστολή της διαβίβασης των οφειλών των ασφαλισμένων Δικηγόρων στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.
Όπως θα διαπιστώσετε, το κείμενο είναι εξαιρετικό και αποτελεί συλλογική προσπάθεια. Πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές, προκειμένου να τους αναγκάσουμε να το εξετάσουν σοβαρά.
Θέτουμε ως στόχο για την κατάθεσή του τις 1.000 υπογραφές.
Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και είναι η πρώτη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπισή του, σε μία συγκυρία που είναι ευνοϊκή, λόγω της ικανοποίησης αντίστοιχων αιτημάτων και από άλλες επαγγελματικές ομάδες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Και μία παράκληση: Όσοι υπογράφουν, ας το κοινοποιούν και στη σελίδα τους και στις σελίδες των φίλων τους ή και με μήνυμα στους φίλους τους, για να το πληροφορηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Και για όσους συναδέφλους δεν έχουν facebook, μπορείτε να τους στείλετε με email το link, για να μπουν να το υπογράψουν και αυτοί.

https://docs.google.com/forms/d/1JzMQJ-mrCU3mQN66_Wxmkw_VFVwi34ep8xNHngxv1Y4/viewform

Σχόλια