Δικηγορικές Εκλογές 2014

Σε προεκλογικό «πυρετό» μπαίνουν οι δικηγόροι όλης της χώρας, που τον Φεβρουάριο του 2014 θα αναδείξουν τις νέες διοικήσεις τους. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως πάντα, έχουν οι εκλογές στον μεγαλύτερο επαγγελματικό σύλλογο της χώρας, τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας (ΔΣΑ). Με δήλωσή του στην «κυριακάτικη δημοκρατία», ο νυν πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις επικείμενες αρχαιρεσίες με τον συνδυασμό Κοινωνία των Δικηγόρων.


«Με την πεποίθηση ότι την επόμενη τετραετία μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων, ζητώντας όχι βέβαια την αναγνώριση για ό,τι συντελέστηκε στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα, αλλά την εντολή να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για έναν σύλλογο που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες της δικηγορίας σε όλους τους τομείς» τονίζει ο κ. Αδαμόπουλος.
Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις και τα μυστικά γκάλοπ έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους, με το τοπίο να είναι ακόμη θολό για τους επικεφαλής των συνδυασμών που θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές και τους συμβούλους που θα τους ακολουθήσουν. Ο κ. Αδαμόπουλος επισημαίνει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι «η προσπάθειά μας θα παραμείνει, όπως ξεκίνησε, μακριά από πολιτικά, κομματικά ή άλλου είδους συμφέροντα και εξαρτήσεις» και διευκρινίζει: «Το ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας των Δικηγόρων θα έχει χαρακτήρα ενωτικό, με τη συμμετοχή άξιων ανθρώπων, οι οποίοι, ανεξάρτητα από την πολιτική προέλευση του καθενός, συντάσσονται στον κοινό αγώνα για την ουσιαστική και αποτελεσματική προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του κλάδου μας αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού».
συνεχεια εδώ dimokratianews

Σχόλια