ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΕΡΕΚΗ ΠΕΤΡΟΥ | ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΣ ΠΑΤΡΩΝ

Θέλω να ευχαριστήσω και τους 141 Συναδέλφους - Φίλους μου που με τίμησαν με την Ψήφο τους. Μπορεί να μην εξελέγην στο Δ.Σ. μας, αλλά όσοι βγήκαν είναι άξιοι και δυνατοί να πραγματοποιήσουν όλα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά.
Αυτή η Θητεία δεν έχει περιθώρια για αδράνεια και εφησυχασμό σε μία καρέκλα. Προφανώς και έχουν ετοιμάσει ήδη το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν από κοινού με όποιον Πρόεδρο Εκλέξουμε, αλλά και ατομικά ο κάθε ένας τους.
Περιμένουμε δε ο κάθε Σύμβουλος να μας ενημερώνει για αυτά που πράττει και να έχουμε πρόοδο στα καυτά θέματα που μας απασχολούν.
Επιθυμώ δε να δω και αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα διότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για πολλούς από εμάς σε αυτό το επάγγελμα-επιστήμη που έχει ισοπεδωθεί τα τελευταία 3 χρόνια εντελώς.
Επίσης Δηλώνω εδώ, ότι η  Πανελλήνια Ένωση Δικηγόρων, είναι η πιο σημαντική προσπάθεια και κίνηση που έχω ποτέ συμμετάσχει, το έργο της ήδη πραγματώνεται με την συμμετοχή όλων των Συναδέλφων Πανελλαδικά που την Απαρτίζουν. 

Η επιστημονική μας προσπάθεια θα συνεχίζεται για να ολοκληρώνεται διαρκώς ο Σκοπός μας και η Πρόθεσή μας, Ρομαντικά αλλά και Ρεαλιστικά όπου και όπως χρειάζεται.
 Δεν σταματάει η προσπάθεια ούτε ένα δευτερόλεπτο!

Σχόλια